Школа іноземних мов Nice School

Футбол
Футбол

  1. Логотип школы Nice School Спортивні секції
  2. ››
  3. Футбол

Футбол: фізичний, соціальний та інтелектуальний розвиток

Переваги футбольних тренувань для дітей

Футбольні тренування мають багато корисних аспектів для вашої дитини, яка відвідує наші курси. Навчання дітей футболу забезпечує розвиваюче середовище в усіх напрямках. Це не тільки футбольні навички, а й цінні фізичні, розумові і комунікативні здібності, які розвиваються завдяки взаємодії з іншими дітьми в безпечній та позитивній атмосфері Nice Sport.

Деякі з переваг, які дасть наш футбольний тренер, полягають в наступному:

Фізичний розвиток


Навички спілкування


Робота в команді


Дисципліна


Здорова конкуренція


Підвищення впевненості


Та навіть академічний успіх!



У школі Nice Sport відкритий набір всіх охочих в секцію футболу на вересень 2020 року.

Футбольні тренування для всебічного розвитку особистості

Заняття спортом в цілому довели свою фізичну, емоційну, соціальну та освітню користь, які зберігаються і в дорослому житті. Ми робимо футбольні тренування для дітей такими, що розвивають ці важливі аспекти, які допоможуть їм протягом усього життя. Наші тренери, наша філософія коучингу і саме середовище навчання допомагають в цьому.

1

Фізичне — Займаючись футболом сьогодні, діти підвищують рівень свого фізичного стану, закладаючи міцний фундамент здорового майбутнього.


2

Соціальне — Nice Sport дає дітям можливість розвивати важливі соціальні навички, такі як лідерство, командоутворення та спілкування з однолітками.
Футбольний тренер також дає важливі уроки командної динаміки. Діти вчаться працювати разом для досягнення спільної мети.

Методика тренувань і навчання Nice Sport

У нашому клубі використовується сучасна методика, запозичена у провідних дитячих футбольних шкіл Європи, що істотно перевершує класичну методику минулих років.

Методи навчання спрямовані на практичне застосування тактичних, розумових і фізичних дисциплін. Наші тренери навчать стриманості, контролю і точності, які принесуть користь вашій дитині не тільки на полі, але й у житті.

Записуйтесь до футбольної секції Nice Sport!

Відділення ФУТБОЛУ в Nice Sport дозволить вам почати спортивний розвиток з популярного виду спорту і отримати безкоштовне пробне тренування.

Спортивні секції Nice Sport знаходяться за адресою:
м. Київ, вул. Максимовича, 28 В, ЖК Нова Англія (Голосіївський район)
Залишилися питання — телефонуйте! Отримати додаткову інформацію або записатися на заняття можна за телефоном: +38 (068) 565-06-89 (Viber та Telegram).

Nice School logo

Залиште ваші контактні дані і наш адміністратор зв'яжеться з вами